KM Sos koperkowy z jajkami i ziemniakami

16,00 zł (13.91 zł bez VAT)

Ilość:

Porcje: 1

Waga:

470g

Opis:

Komplet Menu.
Delikatny sos śmietanowy z koperkiem konserwowym, gotowanymi jajkami i ziemniakami.

 

Danie główne s dodatkiem w pojemniku dwukomorowym.

BEZ GLUTENU

 

Sposób przygotowania: 1) W kuchence mikrofalowej - zwolnij folię po przeciwnych stronach pojemnika i podgrzewaj przez ok. 2-3 minuty (900 W) lub do momentu rozgrzania potrawy. 2) W piekarniku z gorącym powietrzem - wstawić zamknięte opakowanie w piekarniku na maks. 130 ° C na około 10 minut. 3) W łaźni wodnej - umieść produkt do garnka z wrzącą wodą na około 15 minut.
Po oderwaniu folii posiłek może zostać skonsumowany bezpośrednio z miski lub przeniesiony na talerz.

Przechowywanie: Przechowuj w suchym i ciemnym miejscu w temperaturze od 1 do 30 °C. Otwarty produkt schowaj do lodówki i spożyj w ciągu 48 godzin.
Minimalna trwałość: patrz opakowanie.

Termin przydatności do spożycia: 1 rok

Skład :

ziemniaki (27,7%), mleko, woda, śmietana, cukier buraczany, jajka (11%), olej rzepakowy, mąka ryżowa, mąka kurydziana, masło, koperek konserwowy 3% (woda, koperek, ocet winny, sól (jadalna sól kamienna, jodan potasu).

Informacje dla alergików:

mleko, śmietana, jajka, masło

laktoza jaja

Wartość odżywcza na 100g

Wartość energetyczna 576 kJ / 138 kcal
Tłuszcze 6,4 g
Nasycone kwasy tłuszczowe 2,1 g Węglowodany 16,4 g Cukry 7,8 g Białka 3,5 g
Sól 1,05 g

Żywność bez glutenu

Gotowe danie sterylizowane, wyprodukowane bez konserwantów.

Przechowuj w suchym i ciemnym miejscu w temperaturze od 1 do 30 °C. Otwarty produkt schowaj do lodówki i spożyj w ciągu 48 godzin.
Termin przydatności do spożycia wynosi 36 miesięcy.

Ta strona internetowa wykorzystuje pliki cookies w celu świadczenia usług, personalizacji reklam i analizowania ruchu na stronie. Korzystając z tej strony zgadzasz się na ich użycie. Dalsze informacje