Przygotowywana według klasycznych receptur, nadziewana słoniną polędwica, duszona do miękkości w warzywach.
Polędwica w śmietanie (2 porcje)
37,00 zł (61.67 zł/kg)
Porcje: 2
Waga:
600g
Opis:
Skład :
grzanka wołowa (31 %), bulion wołowy (woda, wołowina i kości), warzywa korzeniowe (marchew, seler, pasternak, natka pietruszki), mleko, śmietana, cukier, cebula, masło, mąka ryżowa, mąka kukurydziana, wędzony boczek (smalec), olej rzepakowy, sól kamienna, sok z cytryny, cały pieprz, ziele angielskie, liść laurowy.
Informacje dla alergików:
laktoza, seler
Wartość odżywcza na 100g
Wartość energetyczna 495,9 kJ / 118 kcal
Tłuszcze 6,40 g
Nasycone kwasy tłuszczowe 2,35 g
Węglowodany 6,04 g
Cukry 3,3 g
Białka 9,20 g
Sól 0,75 g
Żywność bez glutenu
Gotowe danie sterylizowane, wyprodukowane bez konserwantów.
Przechowuj w suchym i ciemnym miejscu w temperaturze od 1 do 30 °C. Otwarty produkt schowaj do lodówki i spożyj w ciągu 48 godzin.
Termin przydatności do spożycia wynosi 36 miesięcy.