Pasztet z gęsi

12,80 zł (106.67 zł/kg)

Ilość:

Porcje: 3

Waga:

120

Opis:

Pyszna przekąska z gęsiej wątróbki z orzechami nerkowca i cebulą. Można ją spożywać samodzielnie lub rozsmarowywać na wypiekach.

Nie musisz pasztet przechowywać w lodówce i bez problemu zmieści się w kieszeni.

Skład :

wołowina (30 %), gęśia wątróbka (20 %), warzywa korzeniowe (marchew, seler, pietruszka), woda, cebula, orzechy nerkowca (5 %), czosnek, sól, liść laurowy, cały pieprz, nowe przyprawy.

Informacje dla alergików:

seler, orzechy nerkowca.

seler orzechy

Wartość odżywcza na 100g

Wartość energetyczna 623 kJ / 149 kcal
Tłuszcze 12,0 g
Nasycone kwasy tłuszczowe 4,2 g Węglowodany 1,6 g Cukry 1,6 g Białka 9,7 g
Sól 0,9 g

Żywność bez glutenu

Gotowe danie sterylizowane, wyprodukowane bez konserwantów.

Przechowuj w suchym i ciemnym miejscu w temperaturze od 1 do 30 °C. Otwarty produkt schowaj do lodówki i spożyj w ciągu 48 godzin.
Termin przydatności do spożycia wynosi 36 miesięcy.

Ta strona internetowa wykorzystuje pliki cookies w celu świadczenia usług, personalizacji reklam i analizowania ruchu na stronie. Korzystając z tej strony zgadzasz się na ich użycie. Dalsze informacje