Pyszna przekąska z gęsiej wątróbki z orzechami nerkowca i cebulą. Można ją spożywać samodzielnie lub rozsmarowywać na wypiekach.
Nie musisz pasztet przechowywać w lodówce i bez problemu zmieści się w kieszeni.
13,10 zł (109.17 zł/kg)
Porcje: 3
Waga:
120
Opis:
Pyszna przekąska z gęsiej wątróbki z orzechami nerkowca i cebulą. Można ją spożywać samodzielnie lub rozsmarowywać na wypiekach.
Nie musisz pasztet przechowywać w lodówce i bez problemu zmieści się w kieszeni.
Skład :
wołowina (30 %), gęśia wątróbka (20 %), warzywa korzeniowe (marchew, seler, pietruszka), woda, cebula, orzechy nerkowca (5 %), czosnek, sól, liść laurowy, cały pieprz, nowe przyprawy.
Informacje dla alergików:
seler, orzechy nerkowca.
Wartość odżywcza na 100g
Wartość energetyczna 623 kJ / 149 kcal
Tłuszcze 12,0 g
Nasycone kwasy tłuszczowe 4,2 g
Węglowodany 1,6 g
Cukry 1,6 g
Białka 9,7 g
Sól 0,9 g
Żywność bez glutenu
Gotowe danie sterylizowane, wyprodukowane bez konserwantów.
Przechowuj w suchym i ciemnym miejscu w temperaturze od 1 do 30 °C. Otwarty produkt schowaj do lodówki i spożyj w ciągu 48 godzin.
Termin przydatności do spożycia wynosi 36 miesięcy.