Gulasz segedyński z mięsa wieprzowego z dodatkiem kapusty kiszonej, która dodaje potrawie charakterystyczny kwaskowy smak. Sos jest doprawiony czosnkiem i kminkiem.
Gulasz segedyński (2 porcje)
32,10 zł (53.50 zł/kg)
Porcje: 2
Waga:
600g
Opis:
Skład :
wieprzowina (33 %), kapusta kiszona (kapusta, woda, sól, kminek), bulion wołowy (woda, wołowina i kości), śmietana, cebula, mąka ryżowa, mąka kukurydziana, olej rzepakowy, sól kamienna, mielony pieprz, czosnek kminek.
Informacje dla alergików:
laktoza
Wartość odżywcza na 100g
Wartość energetyczna 388 kJ / 93 kcal
Tłuszcze 4,8 g
Nasycone kwasy tłuszczowe 1,95 g
Węglowodany 4,7 g
Cukry 0,65 g
Białka 7,7 g
Sól 0,89 g
Żywność bez glutenu
Gotowe danie sterylizowane, wyprodukowane bez konserwantów.
Przechowuj w suchym i ciemnym miejscu w temperaturze od 1 do 30 °C. Otwarty produkt schowaj do lodówki i spożyj w ciągu 48 godzin.
Termin przydatności do spożycia wynosi 36 miesięcy.