Gulasz segedyński (2 porcje)

32,10 zł (53.50 zł/kg)

Ilość:

Porcje: 2

Waga:

600g

Opis:

Gulasz segedyński z mięsa wieprzowego z dodatkiem kapusty kiszonej, która dodaje potrawie charakterystyczny kwaskowy smak. Sos jest doprawiony czosnkiem i kminkiem.

Skład :

wieprzowina (33 %), kapusta kiszona (kapusta, woda, sól, kminek), bulion wołowy (woda, wołowina i kości), śmietana, cebula, mąka ryżowa, mąka kukurydziana, olej rzepakowy, sól kamienna, mielony pieprz, czosnek kminek.

Informacje dla alergików:

laktoza

laktoza

Wartość odżywcza na 100g

Wartość energetyczna 388 kJ / 93 kcal
Tłuszcze 4,8 g
Nasycone kwasy tłuszczowe 1,95 g Węglowodany 4,7 g Cukry 0,65 g Białka 7,7 g
Sól 0,89 g

Żywność bez glutenu

Gotowe danie sterylizowane, wyprodukowane bez konserwantów.

Przechowuj w suchym i ciemnym miejscu w temperaturze od 1 do 30 °C. Otwarty produkt schowaj do lodówki i spożyj w ciągu 48 godzin.
Termin przydatności do spożycia wynosi 36 miesięcy.

Ta strona internetowa wykorzystuje pliki cookies w celu świadczenia usług, personalizacji reklam i analizowania ruchu na stronie. Korzystając z tej strony zgadzasz się na ich użycie. Dalsze informacje