KM Butter chicken, basmati

34,00 zł (68.00 zł/kg)

Ilość:

Porcje: 1

Waga:

500 g

Opis:

Komplet Menu. Gotowa żywność sterylizowana z przystawką, w dwóch torebkach.

 Delikatny kremowy sos indyjski z kawałkami pieczonej piersi kurczaka, doprawiony oryginalnymi przyprawami garam masala, imbirem, kurkumą i kolendrą. Dodatkiem jest ryż basmati premium.

 

BEZ GLUTENU

Sposób przygotowania:

1) Umieść pudełko w kuchence mikrofalowej i podgrzewaj przez około 2 minuty (800 W) lub do czasu, gdy jedzenie będzie ciepłe. Opakowanie produktu może ulec deformacji termicznej.

2) Przenieś jedzenie z torebki na talerz i podgrzewaj w kuchence mikrofalowej przez około 2 minuty.

3) Wyjmij torebki z papierowego opakowania i włóż obie zamknięte torebki do garnka (lub czajnika) z wrzącą wodą na około 10 minut.

 

Przechowywanie: Przechowywać w temperaturze od + 1 ° C do + 30 ° C. Przechowywać otwarty produkt w lodówce i zużyć w ciągu 48 godzin.
Najlepiej spożyć przed: patrz opakowanie.

Okres ważności - 24 miesiące.

Skład :

ryż basmati (40%), pierś z kurczaka (24%), pomidory w plastrach [pomidory (60 %), sok pomidorowy, sól kuchenna, regulator kwasowości: kwasek cytrynowy], śmietana, masło (4,3 %), cebula, olej rzepakowy, przyprawy garam masala (kolendra), kminek, pieprz jamajski, gałka muszkatołowa, pieprz, kardamon, goździki, koper włoski i liść laurowy), sok z limonki, czosnek, sól kamienna, kolendra, mielony imbir, kurkuma, mielony cynamon, kmin rzymski.

Informacje dla alergików:

laktoza

gorczyca soja laktoza

Wartość odżywcza na 100g

Wartość energetyczna kJ / 0 kcal
Tłuszcze g
Nasycone kwasy tłuszczowe g Węglowodany g Cukry g Białka g
Sól g

Żywność bez glutenu

Gotowe danie sterylizowane, wyprodukowane bez konserwantów.

Przechowuj w suchym i ciemnym miejscu w temperaturze od 1 do 30 °C. Otwarty produkt schowaj do lodówki i spożyj w ciągu 48 godzin.
Termin przydatności do spożycia wynosi 36 miesięcy.

Ta strona internetowa wykorzystuje pliki cookies w celu świadczenia usług, personalizacji reklam i analizowania ruchu na stronie. Korzystając z tej strony zgadzasz się na ich użycie. Dalsze informacje