Gotowa żywność sterylizowana z przystawką, w dwóch torebkach
Chude kawałki mięsa z uda indyka duszone na miękko z sosem z pachnącego wędzonego boczku, cebuli i papryki.
BEZ GLUTENU
Sposób przygotowania:
1) Umieść pudełko w kuchence mikrofalowej i podgrzewaj przez około 2 minuty (800 W) lub do czasu, gdy jedzenie będzie ciepłe. Opakowanie produktu może ulec deformacji termicznej.
2) Przenieś jedzenie z torebki na talerz i podgrzewaj w kuchence mikrofalowej przez około 2 minuty.
3) Wyjmij torebki z papierowego opakowania i włóż obie zamknięte torebki do garnka (lub czajnika) z wrzącą wodą na około 10 minut.
Przechowywanie: Przechowuj w suchym i ciemnym miejscu w temperaturze od 1 do 30 °C. Otwarty produkt schowaj do lodówki i spożyj w ciągu 48 godzin.
Minimalna trwałość: patrz opakowanie.
Termin przydatności do spożycia: 24 miesiące.