KM Indyk na boczku, ryż

28,30 zł (56.60 zł/kg)

Ilość:

Porcje: 1

Waga:

500 g

Opis:


Gotowa żywność sterylizowana z przystawką, w dwóch torebkach

Chude kawałki mięsa z uda indyka duszone na miękko z sosem z pachnącego wędzonego boczku, cebuli i papryki.

BEZ GLUTENU

Sposób przygotowania:

1) Umieść pudełko w kuchence mikrofalowej i podgrzewaj przez około 2 minuty (800 W) lub do czasu, gdy jedzenie będzie ciepłe. Opakowanie produktu może ulec deformacji termicznej.

2) Przenieś jedzenie z torebki na talerz i podgrzewaj w kuchence mikrofalowej przez około 2 minuty.

3) Wyjmij torebki z papierowego opakowania i włóż obie zamknięte torebki do garnka (lub czajnika) z wrzącą wodą na około 10 minut.

Przechowywanie: Przechowuj w suchym i ciemnym miejscu w temperaturze od 1 do 30 °C. Otwarty produkt schowaj do lodówki i spożyj w ciągu 48 godzin.
Minimalna trwałość: patrz opakowanie.

Termin przydatności do spożycia: 24 miesiące.

Skład :

ryż parboiled (40 %), mięso z nogi indyka (24 %), bulion drobiowy (woda, mięso i kości drobiowe), boczek wędzony (3,6 %) (smalec) ), cebula, mąka ryżowa, mąka kukurydziana, olej rzepakowy, sól kamienna, pieprz.

 

Informacje dla alergików:

nie zawiera alergenów

Wartość odżywcza na 100g

Wartość energetyczna 586 kJ / 140 kcal
Tłuszcze 6,4 g
Nasycone kwasy tłuszczowe 1,3 g Węglowodany 13 g Cukry 0,3 g Białka 7,3 g
Sól 0,8 g

Żywność bez glutenu

Gotowe danie sterylizowane, wyprodukowane bez konserwantów.

Przechowuj w suchym i ciemnym miejscu w temperaturze od 1 do 30 °C. Otwarty produkt schowaj do lodówki i spożyj w ciągu 48 godzin.
Termin przydatności do spożycia wynosi 36 miesięcy.

Ta strona internetowa wykorzystuje pliki cookies w celu świadczenia usług, personalizacji reklam i analizowania ruchu na stronie. Korzystając z tej strony zgadzasz się na ich użycie. Dalsze informacje