Komplet Menu. Cielęcina duszona w czerwonym winie z warzywami korzeniowymi. Doprawiona dzikimi przyprawami i konfiturą porzeczkową. Dodatkiem jest puree ziemniaczane.
Danie główne z przystawką w dwukomorowej misce.
Sposób przygotowania: 1) W kuchence mikrofalowej - poluzuj folię po przeciwnych stronach naczynia
i podgrzewaj przez około 2-3 minuty (900 W) lub do momentu, aż jedzenie będzie ciepłe. 2) W piekarniku z gorącym powietrzem - umieścić zamkniętą patelnię w piekarniku ustawionym na maksymalnie 130 ° C na ok. 10 min. 3) W łaźni wodnej - umieść zamkniętą miskę w garnku z wrzącą wodą na około 15 min.
Po usunięciu folii żywność można spożywać bezpośrednio z naczynia lub przenosić na talerz.
Przechowywanie: Przechowywać w temperaturze od + 1 ° C do + 30 ° C. Przechowywać otwarty produkt w lodówce i zużyć w ciągu 48 godzin.
Najlepiej spożyć przed: patrz opakowanie.
Okres ważności - 24 miesiące.