Ragout z indyka z fasolą (2 porcje)

34,00 zł (56.67 zł/kg)

Ilość:

Porcje: 2

Waga:

600g

Opis:

Inspirowany tradycyjnym francuskim jedzeniem Cassoulet. Podczas powolnego gotowania biała fasola, indyk, warzywa korzeniowe, przyprawy i smaczna kiełbasa zamieniają się w pyszne danie.

Skład :

biała fasola, indyk (33%), warzywa korzeniowe (marchew, seler, pasternak), przecier pomidorowy (woda, przecier pomidorowy, sól), cebula, kiełbasa wieprzowa (wieprzowina 86%, woda, skrobia ziemniaczana, sól, białko wieprzowe, przyprawy), wędzony boczek (smalec), olej rzepakowy, sól kamienna, mielony pieprz, mielony pieprz, kminek.

Informacje dla alergików:

seler

seler

Wartość odżywcza na 100g

Wartość energetyczna 688,7 kJ / 164 kcal
Tłuszcze 8,0 g
Nasycone kwasy tłuszczowe 2,0 g Węglowodany 11,5 g Cukry 1,34 g Białka 11,4 g
Sól 0,9 g

Żywność bez glutenu

Gotowe danie sterylizowane, wyprodukowane bez konserwantów.

Przechowuj w suchym i ciemnym miejscu w temperaturze od 1 do 30 °C. Otwarty produkt schowaj do lodówki i spożyj w ciągu 48 godzin.
Termin przydatności do spożycia wynosi 36 miesięcy.

Ta strona internetowa wykorzystuje pliki cookies w celu świadczenia usług, personalizacji reklam i analizowania ruchu na stronie. Korzystając z tej strony zgadzasz się na ich użycie. Dalsze informacje