Łagodne danie z łopatki wieprzowej z wyraźną nutą grzybową, przygotowane w sosie z dodatkiem duszonych pieczarek, śmietany i masła.
Wieprzowina w pieczarkach (2 porcje)
34,00 zł (56.67 zł/kg)
Porcje: 2
Waga:
600g
Opis:
Skład :
łopatka wieprzowa (31 %), bulion wołowy (woda, wołowina i kości), mleko, śmietana, pieczarki (5 %), cebula, olej rzepakowy, mąka ryżowa, mąka kukurydziana, masło, sól kamienna, kminek, pieprz.
Informacje dla alergików:
laktoza
Wartość odżywcza na 100g
Wartość energetyczna 458 kJ / 109 kcal
Tłuszcze 6,4 g
Nasycone kwasy tłuszczowe 2,6 g
Węglowodany 5,8 g
Cukry 2,1 g
Białka 7,2 g
Sól 0,75 g
Żywność bez glutenu
Gotowe danie sterylizowane, wyprodukowane bez konserwantów.
Przechowuj w suchym i ciemnym miejscu w temperaturze od 1 do 30 °C. Otwarty produkt schowaj do lodówki i spożyj w ciągu 48 godzin.
Termin przydatności do spożycia wynosi 36 miesięcy.